Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Παλιουρίου–Αφύτου μετά τη φωτιά

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Παλιουρίου–Αφύτου στη Χαλκιδική, μετά την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είχαν τεθεί σε εφαρμογή εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας, αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του οδικού δικτύου από την Τοπική Κοινότητα Σίβηρης έως την Τοπική Κοινότητα Φούρκας.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είχε διακοπεί λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή, με τις Αρχές να προχωρούν στις απαραίτητες ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας.

Μετά τη νεότερη εξέλιξη, ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία και τα οχήματα κινούνται πλέον κανονικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας είχε εκδοθεί στις 13 Αυγούστου 2026, στο πλαίσιο των μέτρων που είχαν ληφθεί λόγω της πυρκαγιάς.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ