Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας συνέλαβαν χθες (18/8) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (17/8) επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, τραυματίζοντάς τον.
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Όπως προέκυψε, ο 35χρονος διαπληκτίστηκε για προσωπικές διαφορές με τον 37χρονο στην Πτολεμαΐδα και στη συνέχεια του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον στην βουβωνική χώρα, στο αριστερό πόδι και στην κοιλιακή χώρα.
Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενος.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

