Σοκαριστικό βίντεο: 29χρονος Παλαιστίνιος πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω σε Βρετανούς τουρίστες στα Μάλια

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου που παρέσυρε τουρίστες στον πιο πολυσύχναστο δρόμο των Μαλίων, εν μέσω της θερινής περιόδου.

Ήταν ξημερώματα της 19ης Ιουλίου. Στα μπαρ και στον δρόμο κυκλοφορούσε κόσμος που διασκέδαζε, όταν μέσα στο πλήθος διακρίνεται το επίμαχο όχημα, με τον οδηγό να προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Καθώς κατέρχεται την οδό, ο οδηγός αρχικά κάνει έναν ελιγμό προς τα δεξιά, με εργαζόμενους και θαμώνες να σπεύδουν να τον αποφύγουν. Αμέσως μετά κινείται προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ζευγάρι Βρετανών που συζητούσε αμέριμνο. Το όχημα τους χτυπά, με τη 41χρονη Βρετανίδα να υφίσταται κάταγμα στο πόδι. Ο φίλος της στάθηκε πιο τυχερός.

Η «τρελή» πορεία του οχήματος εξαγριώνει κάποιους από το πλήθος, οι οποίοι, όταν συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί, αντιδρούν, αποδοκιμάζουν και χειρονομούν, ενώ ένας εξ αυτών κλωτσά το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο.

Οι Αρχές, μετά από πολυήμερες έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κάτοχο του αυτοκινήτου, έναν 29χρονο Παλαιστίνιο που διαμένει στην πόλη του Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη.

Ο ίδιος, αν και προανακριτικά είχε ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στην απολογία του ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ο άνθρωπος που οδηγούσε. Υποστήριξε ότι το όχημα περιήλθε στην κατοχή του 23 ημέρες πριν από τη σύλληψή του, δηλαδή μετά το συμβάν.

Απέδωσε την ομολογία του σε παρανόηση λόγω γλώσσας.

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων η παράδοση του διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας

Πηγή: cretalive.gr 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ