Θεσσαλονίκη: «Χρυσή» απάτη 4,76 εκατ. ευρώ σε βάρος 88χρονης – Της άρπαξαν 4.766 λίρες και κοσμήματα

Απάτη με λεία που, σύμφωνα με την καταγγελία της, ξεπερνά τα 4,76 εκατ. ευρώ κατήγγειλε μια 88χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Άγνωστος φέρεται να την έπεισε να παραδώσει 4.766 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα επικείμενες εργασίες της ΔΕΗ.

Προσποιήθηκε ότι καλούσε εκ μέρους του Δήμου

Σύμφωνα με την καταγγελία, την περασμένη Τρίτη η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι επικοινωνούσε εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης φέρεται να επικαλέστηκε εργασίες της ΔΕΗ και έπεισε την 88χρονη να μεταφέρει τα πολύτιμα αντικείμενά της σε ασφαλές σημείο έξω από το σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.

Με αυτό το τέχνασμα, κατάφερε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, να της αποσπάσει τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα. Η συνολική αξία των αντικειμένων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 4,76 εκατ. ευρώ, βάσει της καταγγελίας.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, με στόχο την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ