Νέες μαρτυρίες για τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.
Μιλώντας στο OPEN, η αισθητικός επωνύμων Κατερίνα Αγγέλου αναφέρθηκε στην επαφή που είχε με το ζευγάρι των γιατρών, καταθέτοντας τη δική της μαρτυρία για τη γνωριμία και τη σχέση της με τους δύο γιατρούς.
«Όταν έκλεισα ένα ραντεβού, μπαίνοντας μέσα σε αυτό το σκοτεινό ιατρείο, με χαμηλούς φωτισμούς, θυμάμαι ότι εντυπωσιάστηκα γιατί το περιβάλλον δεν θύμιζε καθόλου ιατρείο».
«Ξωκλήσι θύμιζε» της απαντά ο δημοσιογράφος. «Ναι, φυσικά!» αποκρίνεται εκείνη και συνεχίζει:
«Και ειδικά μπαίνοντας στο δωμάτιο-ιατρείο του γιατρού που θύμιζε ότι έμπαινα μέσα σε ένα παλαιοπωλείο…».
«Γιουσουρούμ» της απαντά η δημοσιογράφος. «Ναι ναι ακριβώς» λέει εκείνη. «Είχε πολλές εικόνες, ήταν πολύ περίεργο το περιβάλλον. Ξαφνιάστηκα να σας πω την αλήθεια. Αναρωτήθηκα για ποιο λόγο βρίσκομαι εκεί και τι γίνεται».
«Βρέθηκα γιατί είχα κάποιες κύστες στο πάγκρεας και ήθελα να πάρω και μια άλλη γνώμη. Μου την σύστησαν».
Αναφορικά με την συνταγή που τις έδωσε είπε ότι της έδωσε κάτι πανάκριβες… ρώσικες βιταμίνες.
«Θα σου δώσω κάτι ρωσικές βιταμίνες, μου είπε, που κοστίζουν 800 ευρώ» ανέφερε η αισθητικός, προσθέτοντας πως ο γιατρός δεν κοίταξε ούτε τις εξετάσεις που του είχε προσκομίσει.

