Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Μαριαλένας Κάρμπουρη.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media, σημειώνοντας ότι η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που πέρασαν από το ελληνικό θέατρο, ένα αιθέριο πανέμορφο κορίτσι, παλιά Πειραιώτισσα κι έτσι σαν Πειραιώτικα γνωριστήκαμε, η Μαριαλένα Κάρμπουρη που έλαμπε στην δεκαετία του 80 στο θέατρο και στην τηλεόραση κι αποσύρθηκε σχετικά γρήγορα έφυγε από την ζωή μετά από μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας φίλη και καλή συνάδελφε…», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η Μαριαλένα Κάρμπουρη είχε μια μακρά καλλιτεχνική πορεία με συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Μία από τις χαρακτηριστικές τηλεοπτικές εμφανίσεις της ήταν το 1983 στη σειρά «Ο κατάδικος», σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη και βασισμένη στο έργο του Κωνσταντίνου Θεοτόκη
Η παρουσία της στην τηλεόραση περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές στις σειρές «Ο Κίτρινος Φάκελλος», «Τα Λαυρεωτικά», «Κόντρα στον άνεμο», «Η Κραυγή των Λύκων», «Νυχτερινό δελτίο» και «Στα φτερά του έρωτα» όπου είχε υποδυθεί τη μητέρα του Αλέξανδρου Σταύρου.

