Αυξάνονται κατά έξι οι θέσεις των εισαγγελέων με Προεδρικό Διάταγμα - Law & Order

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξάνονται κατά έξι οι θέσεις των εισαγγελέων με Προεδρικό Διάταγμα

από τον webjar - 1 μήνα πριν
Αυξάνονται κατά έξι οι θέσεις των εισαγγελέων με Προεδρικό Διάταγμα

Νόμιμο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) το Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, το οποίο προβλέπεται την αύξηση των θέσεων των εισαγγελέων κατά έξι. Το συγκεκριμένο Προεδρικού Διατάγματος  κρίθηκε νόμιμο από το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ το οποίο εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 82/2019 γνωμοδότησή του. Συγκεκριμένα, το Προεδρικό Διάταγμα προβλέπει ότι στις […]

Νόμιμο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) το Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, το οποίο προβλέπεται την αύξηση των θέσεων των εισαγγελέων κατά έξι.

Το συγκεκριμένο Προεδρικού Διατάγματος  κρίθηκε νόμιμο από το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ το οποίο εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 82/2019 γνωμοδότησή του.

Συγκεκριμένα, το Προεδρικό Διάταγμα προβλέπει ότι στις εισαγγελίες Εφετών Αθηνών και Θεσσαλονίκης αυξάνονται κατά μία η θέση των εισαγγελέων Εφετών και ο συνολικός αριθμός των εισαγγελέων στην Αθήνα ανέρχεται πλέον στους 26  και στην Θεσσαλονίκη στους 7.

Ακόμη, στην εισαγγελία Εφετών Πατρών και Ναυπλίου αυξάνονται κατά μία οι θέσεις των αντεισαγγελέων και ο συνολικός αριθμός των αντεισαγγελέων στην Πάτρα ανέρχεται πλέον στους 8  και στο Ναύπλιο στους 3.