back to top
11.9 C
Athens
6.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026
More

    Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός που διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

    Στη σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού για διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν οι Αρχές.

    Σε κατ’ οίκον έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα κατασχέθηκε πλήθος ταξιδιωτικών εγγράφων.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Άγιος Παντελεήμονας: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

    Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη, πρωινές ώρες της 16-2-2026 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 22χρονος αλλοδαπός που διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. για πλαστογραφία.

    Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έκριναν ύποπτο πεζό άνδρα και τον κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -4- πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

    Στη συνέχεια σε έρευνα της οικίας του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

    • 200 ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας,
    • εκτυπωτής,
    • μηχάνημα χάραξης καρτών με laser,
    • ηλεκτρονικός υπολογιστής και
    • 3 κινητά τηλέφωνα.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ