19.7 C
Athens
18.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 9 Μαΐου 2025

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: 35χρονος τουρίστας άναψε τσιγάρο μέσα σε αεροπλάνο – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν πρόλαβε να πετάξει για τη γαλλική πρωτεύουσα ένας θεριακλής 35χρονος τουρίστας από τη Γαλλία, καθώς η ακατανίκητη επιθυμία του για τσιγάρο τον οδήγησε κατευθείαν… στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/4), στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου ο Γάλλος επιβάτης άναψε τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο που τον μετέφερε προς το αεροσκάφος με προορισμό το Παρίσι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, συνέχισε ατάραχος να καπνίζει και εντός του αεροπλάνου, προκαλώντας αναστάτωση στο πλήρωμα και στους συνεπιβάτες του.

Ο πιλότος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο τουρίστας να συλληφθεί, όπως αναφέρει το neakriti.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ