Ανάβυσσος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη κατάληψη παραλίας – Είχαν βάλει ομπρέλες και ξαπλώστρες χωρίς άδεια

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε εξόρμηση χτες (21-7-2025) το πρωί σε παραλία της Αναβύσσου για την διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης του κοινού στις παραλίες.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης συνελήφθησαν -2- προσωρινοί υπεύθυνοι καταστημάτων τα οποία, ενώ κατείχαν άδεια καντίνας, είχαν προβεί σε τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ηχείων μετατρέποντάς τα σε open bar και επιπλέον είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλη έκταση της παραλίας ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σε βάρος τους, και σε βάρος των -2- ιδιοκτητών των καταστημάτων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατάληψη παραλίας ενώ ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι φορείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ