Άνδρας των ΜΑΤ εύχεται το Ισραήλ να είχε βυθίσει το Madleen: «Θα πέσει πολύ ξύλο» (βίντεο)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, με αφορμή τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από την έφοδο ισραηλινών στρατιωτών στο πλοίο Madleen, το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας.

Περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές έδωσαν το «παρών» στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των ακτιβιστών που επέβαιναν στο πλοίο. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την πρεσβεία ενισχύθηκαν, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των αστυνομικών δυνάμεων, καταγράφηκε σοβαρό φραστικό παραλήρημα από άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος, μιλώντας σε συναδέλφους του, φέρεται να είπε:

«Το Ισραήλ φταίει που δεν βούλιαξε το πλοίο να τελειώνουμε… Και καθόμαστε τώρα μέσα στον καύσωνα, εδώ πέρα για τα λεφτά… Έπρεπε να το βουλιάξουν το μπουρδ@@@. Βγήκε το άλλο εκεί το λέσι να πούμε… Τρώει μόνο χόρτα».

Σε ερώτηση συναδέλφου του για το αν έχουν λάβει εντολές να μην ασκήσουν βία κατά την πορεία, απάντησε: «Θα πέσει και πάρα πολύ».

Κατά την επιστροφή των διαδηλωτών προς την περιοχή της Πανόρμου, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και ομάδα διαδηλωτών.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
kostas spilios
9 months ago

χα χα δεν θα σας αρεσε !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ