8.6 C
Athens
8.3 C
Thessaloniki
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική – Καταιγίδα σε πολλές περιοχές, διακοπή κυκλοφορίας στο Παλαιό Φάληρο

Καταρρακτώδης είναι η βροχή σε πολλές περιοχές της Αττικής αυτή τη στιγμή…

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Meteo, βρέχει στη Νίκαια, στον Πειραιά, στο Φάληρο, στον Κορυδαλλό, στην Ελευσίνα, στη Σαλαμίνα, στη Γλυφάδα, στο Πέραμα, στο Χαϊδάρι, στον Ασπρόπυργο αλλά και στην Αίγινα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Γλυφάδα ρίχνει και χαλάζι…

 


Έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στην Αχιλλέως

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιείται στην οδό Αχιλλέως από το ύψος της οδού Ιφιγένειας έως τη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, λόγω θραύσης αγωγού ύδατος της ΕΥΔΑΠ.

Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Σήμερα θα βρέξει σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες, πιο σημαντικές θα είναι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι, νοτιάδες στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ, στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση λόγω της συννεφιάς και των βροχών, όμως και πάλι θα κυμαίνεται σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα. Χθες ακόμη και στη Στερεά ξεπέρασε τους 20 βαθμούς. Στα βόρεια έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές 16 με 18 βαθμούς.


Στην Αττική προβλέπονται παροδικές βροχές ή και πρόσκαιρη καταιγίδα έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι αρχικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ, από το απόγευμα δυτικοί. Η θερμοκρασία έως 16 με 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη πρόσκαιρη βροχή η καταιγίδα. Η θερμοκρασία έως 14 με 5 βαθμούς.

Την Παρασκευή λίγες βροχές θα εκδηλωθούν το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα όπως και το Σάββατο με τη θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια 16 με 19 βαθμούς.



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ