Απαγόρευση απόπλου ιστιοφόρου σκάφους στο Γύθειο

Η Λιμενική Αρχή Γυθείου ενημερώθηκε χθες τις βραδινές ώρες από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι το Ι/Φ σκάφος ”LIBERTUS” σημαίας Πολωνίας βρίσκεται σε δυσχερή θέση, λόγω πιθανής εμπλοκής αντικειμένου στο σύστημα πηδαλιουχίας, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. βορειοανατολικά Άκρου Ταίναρου, με έναν επιβαίνοντα.

Στην ανωτέρω περιοχή μετέβη το Ε/Π – Α/Κ σκάφος ”ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ” Ν.Γ. 11 με στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισε το εν λόγω Ι/Φ σκάφος και το ρυμούλκησε στον όρμο ”ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ” του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπου κατέπλευσε ασφαλώς.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”LIBERTUS”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ