17.7 C
Athens
15.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη 24 Απριλίου 2025

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Έχασαν ασθενή στο νοσοκομείο και τον βρήκαν κλειδωμένο… στα μαγειρεία

Μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια έζησε ένας τραυματίας τροχαίου μέσα στο Νοσοκομείο Χανίων, καθώς ο άνδρας παρέμεινε αγνοούμενος για περισσότερες από 12 ώρες, χωρίς κανείς να ξέρει πού βρίσκεται, για να εντοπιστεί τελικά κλειδωμένος το πρωί μέσα στον χώρο των μαγειρείων.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr o άνδρας, ενεπλάκη χθες το πρωί σε τροχαίο και διεκομίσθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Ναυστάθμου Κρήτης, όπου μετά από αξιολόγηση, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο στα Χανιά για αξονική τομογραφία, καθώς παρουσίαζε συμπτώμτα διάσεισης.

Στο ασθενοφόρο δεν επετράπη να επιβιβαστεί συνοδός του και ως εκ τούτου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, αφέθηκε από τη νοσηλεύτρια που τον είχε συνοδεύσει, στην φροντίδα του προσωπικού που τον ανέλαβε και τον υπέβαλε όπως προβλεπόταν σε αξονική και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον 4ο όροφο, στην νευροχειρουργική κλινική.

Άγνωστο πώς, καθώς ο ασθενής παρουσίαζε μετατραυματική απώλεια μνήμης, φαίνεται πως δια μέσου του διαδρόμου της κλινικής, μπήκε στο ασανσέρ και πιθανότητα στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να καταλήξει στα μαγειρεία.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς του, ξεκινώντας να τον αναζητούν, διαπίστωσαν ότι κανείς δεν γνώριζε πού είναι.


Ο γιος του μαζί με την οικογένειά του και φίλους τους, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ενώ μια τεράστια κινητοποίηση ακολούθησε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, σε διαδρόμους, σε έναν -έναν όλους τους θαλάμους, τα ασανσέρ και σε όλες τις κλινικές ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν ο άνθρωπος είχε βγει εκτός κτηρίου ή εκτός της πύλης του νοσοκομείου καθώς δεν υπάρχουν πουθενά κάμερες.

 




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ