Αποκλειστικό L&O: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε διανομέα φαγητού μετά από τροχαίο (βίντεο)

Φύλακες – Άγγελοι για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ, καθώς την Πέμπτη 14/04/22 στις 23:00 κλήθηκαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε διανομέα φαγητού στην συμβολή οδών Μαυρομιχάλη και Σόλωνος στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Law and Order, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ δίχως να χάνουν στιγμή και αμέσως μετά την ακρόαση του συμβάντος από το Κέντρο, έσπευσαν κυριολεκτικά με “πατημένα τα γκάζια” προκειμένου να βοηθήσουν διανομέα φαγητού που είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο του L&O, οι αστυνομικοί σκούπισαν τα εμφανή τραύματα που υπέστη ο διανομέας delivery και τοποθετώντας το αντιμικροβιακό σπρέι στο πρόσωπο ενημέρωσαν τον σταθμό τροχαίας και το ΕΚΑΒ για το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ παρέμειναν στο σημείο και με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και φυσικά άριστη εκπαίδευση κατάφεραν εκτός από τις πρώτες βοήθειες να συνδράμουν και στη ψυχολογική  στήριξη του τραυματία οδηγού, εώς ότου ο τελευταίος παρελήφθη από τον σταθμό ΕΚΑΒ.

Για ακόμη μια φορά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ και το θάρρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπου για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα δείχνουν ότι η ακόμη και μια ιδιαίτερα επιφορτισμένη με καθήκοντα καταστολής μονάδα, δύναται να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα «πρόσωπα» της ΕΛ.ΑΣ για την Ελληνική κοινωνία.

Εν κατακλείδι, ως δημοσιογράφος και ως πολίτης, θα ήθελα να προτείνω προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, στο εγγύς μέλλον, μαθήματα πρώτων βοηθειών και σεμινάρια παροχής βοήθειας σε αστικό περιβάλλον να διεξάγονται σε ολοένα και πιο τακτική βάση για αστυνομικούς που έχουν άμεση εμπλοκή σε επιχειρησιακά περιστατικά.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Law and Order:

 

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες