Απολογία Φουρθιώτη για τις… στημένες επιθέσεις: «Βοήθησα τόσο κόσμο και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό!»

Κάθε κατηγορία που του έχει απαγγελθεί για τις φερόμενες ως «στημένες» από τον ίδιο επιθέσεις στο σπίτι του, αρνήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, τις απολογίες τους ολοκλήρωσαν και οι συγκατηγορούμενοι του τηλεπαρουσιαστή, οι οποίοι επίσης κινήθηκαν στην «γραμμή» της άρνησης τους κατηγορητηρίου.

«Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους» είπε στην απολογία του στη δίκη ο Μένιος Φουρθιώτης για να υποστηρίξει: «Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη».

  • Πρόεδρος: Ποια η σχέση σας με τους συγκατηγορουμένους σας;
  • Κατηγορούμενος: Ήταν υπάλληλος ο ένας του Βρυώνη από 2012-13. Όταν σταμάτησε την εταιρεία ζήτησα από τον Βρυώνη να μου προτείνει κάποιους για την φύλαξή μου και τη φύλαξη του σπιτιού μου. Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 βράδυ.

Πλέον η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία για την έκδοση της απόφασης. Μάλιστα, στις 11 Οκτωβρίου αναμένεται η εισαγγελική αγόρευση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες