Μετά από διαδικασία που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, αποφασίστηκε η αθώωση του καλλιτέχνη Άρη Μουγκοπέτρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής.
Εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης ο κ. Μουγκοπέτρος έχοντας δίπλα του τον Δικηγόρο του κ. Δημοσθένη Πέππα προχώρησαν σε δηλώσεις.
Ο κ. Μουγκοπέτρος αρχικά, είπε «Θέλω να πω, επειδή βγήκε προς τα έξω, ότι ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου την προηγούμενη φορά. Δεν είπα “ζητώ συγγνώμη”, είπα “σεβόμενος τα παιδιά μου”. Τα υπόλοιπα από τον δικηγόρο μου».
Ο κ. Πέππας τόνισε, ότι μετά από μια επώδυνη διαδικασία, αποφασίστηκε η αθώωση του Άρη Μουγκοπέτρου, ήταν ένα εξαιρετικό δικαστήριο και αυτή τη στιγμή, θέλει να δει τα παιδιά του προσθέτοντας, ότι πρέπει όλοι να ασχοληθούν με τα παιδιά τους γιατί αυτό είναι που μετρά. Παράλληλα σημείωσε, ότι τελέστηκαν και δύο αυτόφωρα αδικήματα με συγκεκριμένες καταθέσεις, που αφορούσαν την εξύβριση και την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr.
Τέλος υπογράμμισε, ότι δεν θα προβούν σε κάποια ενέργεια και την απόφαση θα λάβει η εισαγγελική αρχή.