Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανάλυση DNA στα ρούχα της – Βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατέδειξε βιολογικό υλικό τόσο της ίδιας άνδρα όσο και ενός.
Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA στη σουίτα και μέσα στην εβδομάδα που θα παραδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία για να προστεθούν σε αυτά του εργαστηρίου τοξικολογίας του ΑΠΘ.
Σύμφωνα με το MEGA, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα έδειξε ότι στο μανίκι βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό τμήμα. Από την ανάλυση προέκυψε ότι το γενετικό υλικό ανήκει σε άνδρα και το βιολογικό στην ίδια και τον άνδρα. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί αξιοποιήσιμο βιολογικό υλικό στο εσώρουχο ή το σώμα της 24χρονης που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας.
«Καταρχάς το DNA αποτυπώνει την ταυτότητα κάποιου ανθρώπου και είναι τελείως απόλυτο και μοναδικό. Μπορεί να έχει μπλεχτεί και με 2o και με 3ο DNA στο δείγμα που έχει παρθεί. Αν είναι ένα άτομο που είναι ένα» είπε ο γενετής Δρακούλης Γιαννουκάκος στο MEGA.
Σε ερώτηση της Σίσυς Χρηστίδου για το DNA και αν αυτό αλλάζει αναλόγως με το αν προέρχεται από αδέρφια ή από δίδυμα αδέρφια: «αν είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι εκεί το DNA μοιάζει πάρα πολύ, είναι σχεδόν 100% ίδιο. Αν είναι όμως από διαφορετικό ωάριο, διζυγωτικοί είναι διαφορετικό».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες