Χανιά: Άνδρας έπεσε σε τρύπα που είχε ανοίξει λόγω έργων και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής λίγο πριν τη 1.30 μ.μ. στην οδό Υψηλάντων, πίσω από το Δημαρχείο στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας άνδρας έπεσε μέσα σε ανοιχτή τρύπα που είχε παραμείνει στο πεζοδρόμιο μετά την αφαίρεση στύλου της ΔΕΗ.

Το σημείο δεν ήταν καλυμμένο ή προστατευμένο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει μέσα στο άνοιγμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ίδιος χτύπησε στον αυχένα και στο κεφάλι, ενώ βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, σύμφωνα με το kriti360.gr.

Περαστικοί τού προσέφεραν πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει για ιατρική φροντίδα.

Στο νοσοκομείο πήγαν και άνδρες της αστυνομίας καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατούσε στο πεζοδρόμιο, η οποία –όπως καταγγέλλεται– θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Να σημειωθεί πως μετά το ατύχημα στη λακκούβα μπήκε ένας κάδος προσωρινά για να μην… πατήσει κι άλλος ανυποψίαστος πολίτης.

xania traumatismos lakkouva 3 1



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ