13.3 C
Athens
11.2 C
Thessaloniki
Κυριακή 13 Απριλίου 2025

Χανιά: Στον ανακριτή το Σάββατο (21/12) οι συλληφθέντες για την επίθεση σε δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού

Ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Χανίων θα βρεθούν αύριο (21/12) άπαντες οι συλληφθέντες στην υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Ηρακλειώτη σπουδαστή της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, στα Χανιά, τη νύχτα της Τετάρτης.

Οι έξι νεαροί συλληφθέντες, ένας 18χρονος και πέντε ανήλικοι, αντιμετωπίζουν κακουργηματική δίωξη αφού ο 19χρονος δέχθηκε ισχυρό χτύπημα με μεταλλικό λοστό στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ζημιά.

Υπέστη κάταγμα στη γνάθο, έσπασαν δόντια, έχει οίδημα στο κεφάλι και η διαδικασία της αποκατάστασης αναμένεται να διαρκέσει μήνες.

Την επίθεση με τον σιδερολοστό φέρεται να έκανε ένας 17χρονος, ο οποίος φορούσε κουκούλα full face και περιστοιχιζόταν, όπως καταγγέλλεται, από άλλους νεαρούς που κύκλωσαν τον 19χρονο.

Στο Cretalive.gr μίλησε νωρίτερα ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος εμφανώς αναστατωμένος και στεναχωρημένος, είπε: «Δεν μπορεί να στέλνω το παιδί μου να σπουδάσει και να μου το σκοτώσουν. Πέντε εκατοστά να ήταν πιο πάνω το χτύπημα, θα το είχαν αφήσει στον τόπο».


Ο 19χρονος είχε πάει για καφέ με τους φίλους του στα Χανιά και γύρω στις 10. 30 επέστρεψαν στην Σχολή. Είδαν ότι είχαν μαζευτεί απ’ έξω αρκετά πιτσιρίκια. Εκεί υπάρχει το Συμμαχικό Νεκροταφείο στο οποίο συχνάζουν παρέες νεαρών ατόμων. Με το που μπήκαν ο 19χρονος και η παρέα του στην Σχολή, τα πιτσιρίκια άρχισαν να βρίζουν και να τους «πετάνε» λέιζερ. Αποφάσισαν τότε να βγουν και πάλι έξω για να ρωτήσουν τι συμβαίνει.

«Ο γιος μου δεν πρόλαβε να κατεβεί από το αυτοκίνητο και να ρωτήσει: «τι συμβαίνει βρε παιδιά». Ο ίδιος ενημερώθηκε για το συμβάν το ίδιο βράδυ, από το παιδί του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όμως εξαπολύει ευθείες βολές κατά του διοικητή της Σχολής, καταγγέλλοντας στάση πλήρους αδιαφορίας.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος. Ο γιος μου φοιτά και διαμένει στην Σχολή που εκείνος διοικεί και έχει την ευθύνη. Ούτε μας ενημέρωσε ως όφειλε, ούτε καν ενδιαφέρθηκε να μάθει για το παιδί και το περιστατικό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!» καταγγέλλει ο πατέρας στο cretalive.


Ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση της Ασφάλειας Χανίων. «Δεν είναι μόνο για το δικό μου παιδί. Αυτοί θα σκοτώσουν άνθρωπο. Ο γιος μου δεν προκάλεσε. Είναι σοβαρό και υπερήφανο παιδί. Πήγε να τον σκοτώσει με το σιδερένιο γκλομπ».

Πηγή: Cretalive

 



ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ