Χανιά: Από την Κρήτη στην Αθήνα ο 63χρονος που έπαθε σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά στο σπίτι του

Σε εξειδικευμένο κέντρο αντιμετώπισης εγκαυμάτων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο 63χρονος άνδρας που υπέστη εγκαύματα έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στα Χανιά.

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων στην οποία νοσηλευόταν αυτές τις ημέρες ο 63χρονος έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το ekriti, ότι ο 63χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της μεγάλης Τρίτης και ξεκίνησε από το σαλόνι του σπιτιού του 63χρονου με συνέπεια ο ίδιος να μην προλάβει να αντιδράσει και να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ