12.4 C
Athens
8.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024
More

    Δέκα Google Search που καλό θα ήταν να αποφύγεις – Γιατί κινδυνεύεις

    Έχετε αντιληφθεί ότι το Google έχει γίνει ο προσωπικός μας βοηθός, ψυχολόγος και γιατρός; Έχετε επίσης συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί την κύρια πηγή πληροφόρησής μας για τα πάντα, αφού όποια απορία και να μας κατέβει στο κεφάλι ανατρέχουμε αμέσως σ’ αυτό;

    Και τι δεν το έχουμε ρωτήσει αυτό το κακόμοιρο το Google, από το «έχω έναν πόνο στο μικρό δάχτυλο του ποδιού. Μήπως πεθαίνω;» μέχρι το «τι εξάγει η Ταγκανίκα;». Για να μην αναφερθώ στις διάφορες αναζητήσεις μας που δεν έχουν πάντα την ίδια σοβαρότητα και σημαντικότητα.

    Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να μην τ’ αναζητήσετε ποτέ σ’ αυτό το ταλαιπωρημένο εργαλείο -αν και ξέρω πολύ καλά ότι και μόνο που το έγραψα έχετε ήδη ανοίξει το Google κι είστε σ’ ετοιμότητα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί κι αμαρτία ουκ έχω αν τα ψάξετε.


    1. Αράχνη «Huntsman»

    Κατανοώ ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν αδυναμία στις αράχνες, κατανοώ επίσης ότι κάποιοι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ίσως κάνουν παρόμοια αναζήτηση, τουλάχιστον όμως αποφύγετε τη συγκεκριμένη. Η εν λόγω αράχνη δεν είναι σαν τις άλλες, αφού κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη στον κόσμο χάρη στα πολύ μακριά πόδια της. Επίσης παρ’ όλο που δεν είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο, είναι αρκετά επιθετικές, οπότε αυτό σε συνδυασμό με την εμφάνισή της είναι αρκετά για να σας χαλάσουν τη μέρα.


    2. Αφαίρεση εντόμου «Botfly» από άνθρωπο

    Το έντομο “Botfly” είναι ουσιαστικά μύγα, όχι όμως σαν αυτές που γνωρίζουμε και τις διαχειριζόμαστε. Οι εν λόγω μύγες μπορούν ν’ αποβούν άκρως επικίνδυνες για τον άνθρωπο, αφού με το δάγκωμά τους εξαπολύουν αυγά στο αίμα τα οποία μόλις εκκολαφθούν, τα μικρότερα “botflies” συμπεριφέρονται όπως το αρχικό έντομο με αποτέλεσμα να αναπαράγονται με μεγάλη ταχύτητα και σε τεράστια ποσότητα. Έπειτα το θέαμα της αφαίρεσης από το ανθρώπινο σώμα είναι επώδυνο κι εννοείται απίστευτα αηδιαστικό.

    3. «Red Pill»

    Έχει αναπτυχθεί μια κοινότητα με το όνομα “Red Pill” η οποία απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από άντρες -όχι όμως μόνο απ’ αυτούς- κι η οποία υποστηρίζει ότι ο μοναδικός ρόλος της γυναίκας είναι να μένει σπίτι, να μαγειρεύει, να κάνει δουλειές κι ασφαλώς ν’ αναθρέφει παιδιά, ενώ οι άντρες είναι υπεύθυνοι για τη συντήρησή της. Μάλιστα. Αν ακόμη εν έτει 2023 υπάρχουν τέτοιες ιδεολογίες τότε προτιμώ όλη μέρα να βλέπω “botflies”.

    4. «Brazilian girls»

    Παρ’ όλο που κάποιους ίσως σας προδιαθέσει θετικά αυτή η αναζήτηση, πιστέψτε με δεν είναι για τον λόγο ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πιθανόν περιμένετε. Το πιο πιθανό θα γεμίσει η οθόνη σας με οδηγίες χρήσης και σχετικά βίντεο για το πώς γίνεται σωστά η αποτρίχωση στο σημείο αυτό. Οπότε δεν είναι και τόσο καλή ιδέα εκτός κι αν όντως θέλετε βοήθεια μ’ αυτήν τη διαδικασία.

    5. «Calculus Bridge»

    Αν και το όνομα παραπέμπει σε μαθηματικά, ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτά. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή πάθηση των ούλων η οποία δεν επιτρέπει στ’ άτομα που υποφέρουν απ’ αυτήν να τρέφονται όπως οι υπόλοιποι. Επίσης και δυστυχώς προκαλεί απίστευτη δυσοσμία στόματος σε όποιον πάσχει απ’ αυτήν, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνική ζωή των ασθενών. Ο τρόπος αντιμετώπισης αυτής της πάθησης, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι κι ότι καλύτερο, οπότε καλό είναι ν’ αποφύγετε αυτήν την αναζήτηση για να μη γίνετε μάρτυρες αυτής της επώδυνης διαδικασίας.

    6. Το αγαπημένο σου φαγητό

    Για να μη σας πανικοβάλλω άδικα, δε θα συμβεί κάτι περίεργο ασφαλώς. Απλώς τα στατιστικά δείχνουν ότι αν αναζητήσετε το αγαπημένο σας φαγητό, θα επηρεαστείτε σε τέτοιον βαθμό που θα καταλήξετε να το παραγγείλετε. Και λέω «παραγγείλετε» γιατί δε θεωρώ ότι κάποιος θα σκεφτεί το σπανακόρυζο, αλλά σίγουρα κάτι λιγότερο θρεπτικό κι υγιεινό.

    7. «Iarva in mouth»

    Ανατρίχιασα και μόνο στην ιδέα ύπαρξης προνύμφης στο ανθρώπινο στόμα, αφού αυτός ο όρος αυτό σημαίνει. Υπάρχει λοιπόν μια σπάνια ασθένεια με το όνομα «μυίαση» κι όσοι πάσχουν απ’ αυτήν υποφέρουν από κρίσεις άγχους και πανικού αφού επηρεάζονται από τη δράση της προνύμφης στους ιστούς και στα κύτταρά τους. Υπάρχουν θεραπείες αλλά δυστυχώς είναι επώδυνες -κι ενοχλητικές στη θέαση.

    8. Συμπτώματα

    Αν κι οι περισσότεροι έχουμε πέσει στην παγίδα του ν’ αναζητούμε τα συμπτώματά μας στο Google, πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν πρέπει. Αφ’ ενός η εν λόγω μηχανή αναζήτησης δεν είναι γιατρός να μας κατευθύνει σωστά κι αφ’ εταίρου σίγουρα κάπου στ’ αποτελέσματα θ’ αναφέρεται ο θάνατ0ς, ακόμη κι αν γράψαμε ότι πάσχουμε από πονοκέφαλους εδώ και κάποιες μέρες. Έχουμε ήδη ψυχολαλά παιδιά δε χρειαζόμαστε κι άλλο. Αν δε νιώθουμε καλά, επισκεπτόμαστε τον γιατρό μας και μόνο.

    9. Τοκετός

    Ειδικά αν έχετε την πρόθεση να τεκνοποιησέτε, σε καμία περίπτωση μην αναζητήσετε αυτόν τον όρο γιατί θα γίνετε μάρτυρες εικόνων και βίντεο που πολύ πιθανόν να σας αλλάξουν τη γνώμη. Ίσως βέβαια από την άλλη αντιληφθείτε πόση δύναμη απαιτεί αυτή η διαδικασία και εκτιμήσετε περισσότερο τη ζωή αλλά και τη μητέρα σας.

    10. Το mail σας

    Μια τέτοια αναζήτηση ίσως τελικά αποβεί τρομακτική αφού πολλοί χρήστες αντιλήφθηκαν οτι έχουν κλαπεί λογαριασμοί τους, έχουν διαρρεύσει κωδικοί τους κι άλλα. Θα μου πείτε δεν είναι καλύτερα να γνωρίζετε για να προφυλαχτείτε; Σίγουρα ναι αλλά η εύρεση κάτι τέτοιου δεν παύει να είναι σοκαριστική.

    Πηγή: pillowfights.gr



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ