Δίκη Φιλιππίδη: Αίτημα από την πολιτική αγωγή για κλήτευση νέων μαρτύρων

Αίτημα για κλήτευση έξι νέων μαρτύρων υπέβαλλε σήμερα η πολιτική αγωγή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία συνεχίζεται με την κατάθεση της συνεργάτιδας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

  • Υποστήριξη κατηγορίας: Υπάρχει κάποιο περιστατικό με τον κατηγορούμενο το Νοέμβριο του 2005 για το οποίο γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι σας στο περιοδικό που εργαζόσασταν τότε;
  • Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι.
  • Υποστήριξη κατηγορίας: Θυμάστε περιστατικό που έχετε γυρίσει στο γραφείο και έχετε περιγράψει επίθεση που έχετε δεχτεί;
  • Μάρτυρας: Όχι ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό.

Στο σημείο αυτό, ο συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας Αλέξανδρος Μιντζιας ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν έξι μάρτυρες. Σύμφωνα με το συνήγορο οι μάρτυρες αυτοί θα καταθέσουν ότι έγινε περιγραφή σεξουαλικής επίθεσης από τον κατηγορούμενο. «Δεν επιβεβαιώνω αυτό που λένε» απάντησε η μάρτυρας.

Συνεχίζοντας η μάρτυρας συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη, επανέλαβε ότι απολύθηκε από την εκπομπή «Στούντιο 4». Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής της είπε ότι οι ηθοποιοί δε θέλουν να έρθουν στην εκπομπή επειδή η ίδια είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το πρωί με την έναρξη της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι μια ένορκος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει κάνει αίτημα να απαλλαγεί από τα καθήκοντα της. Στο δικαστήριο αναγνώστηκε και σχετικό έγγραφο που προσκομίστηκε και το οποίο ανέφερε ότι είναι σημαντική η παρουσία της εν λόγω υπαλλήλου για την κατασκευή πολεμικού υλικού ιδιαίτερα κρίσιμου στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Έβρου. Το αίτημα για αντικατάσταση έγινε δεκτό από το δικαστήριο και η συγκεκριμένη ένορκος αντικαταστάθηκε από έναν αναπληρωματικό εκ των δυο που είχαν κληρωθεί σε αυτή τη θέση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες