Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν θυμάμαι τίποτα για την πρώτη καταγγέλλουσα», είπε η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου

Κανένα σημαντικό στοιχείο σχετικά με την πρώτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από γυναίκα συνάδελφό του για σεξουαλική κακοποίηση, δεν μπόρεσε να εισφέρει σήμερα με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Δεν θυμάμαι έχουν περάσει 14 χρόνια» είπε η μάρτυρας και σε άλλο σημείο της κατάθεσής της σημείωσε πως δεν είχε κάποια προσωπική σχέση με την πρώτη καταγγέλλουσα. Η μάρτυρας ανέφερε: «Το 2008 ήμουν στις «Κουζίνες» (σ.σ. θεατρική παράσταση). Ήμουν βοηθός και βοηθούσα στην μετάφραση. Ήμουν και στον «Μπακαλόγατο».

Ήμουν και βοηθός στην παράσταση στο θέατρο «Ήβη». Δυστυχώς όπως είπα και στον κ. Μίντζια την Άνοιξη που μου τηλεφώνησε δε θυμάμαι καθόλου αν έχω πάρει τηλέφωνο την πρώτη καταγγέλλουσα. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα.

«Έχουν περάσει 14 χρόνια, δε θυμάμαι»

Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο «Μουσούρη» όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δε θυμάμαι με τη συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να την χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δε θυμάμαι» είπε η μάρτυρας. Τέλος, η ηθοποιός κατέθεσε πως δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε εάν υπήρχε πρόθεση να προστεθεί ρόλος στην παράσταση «Κουζίνες».

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες