16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Δίκη για το Μάτι: «Είμαστε καμένες ψυχές, σωματικά και πνευματικά», λέει εγκαυματίας – Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τους ενόχους (βίντεο)

    Συνεχίζεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και το Εφετείο της Λουκάρεως είναι, ξανά, γεμάτο από τους συγγενείς αλλά και ανθρώπους που ήρθαν να υποστηρίξουν το αίτημά τους για απόδοση δικαιοσύνης.

    «Εγκαυματίας και η ίδια και εκπροσωπώ και τους συγγενείς των θανόντων και τους εγκαυματίες. Εμάς ό,τι ήταν να δείξει η ιστορία το έχει ήδη υποδείξει. Είμαστε καμένες ψυχές, σωματικά και πνευματικά. Αυτό που ζητάμε και ευχόμαστε είναι μια αγαλλίαση.

    Μια αγαλλίαση στις ψυχές μας και μια απονομή δικαιοσύνης η οποία θα βοηθήσει να μη ξανασυμβεί οτιδήποτε άλλο κακό. Έχουμε θρηνήσει πάρα πολύ αίμα, έχουμε θρηνήσει πάρα πολλές ψυχές και ζωές.

    Είναι κρίμα πραγματικά να είμαστε έρμαια ενός οποιουδήποτε κρατικού φορέα που δεν μπορεί να λειτουργήσει», δήλωσε η Κάλλι Αναγνώστου, εγκαυματίας στο Μάτι και πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ