14.3 C
Athens
15 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Δημοσθένης Πάκος: «Η Άμεση Δράση είναι μια και αδιαίρετη – Στη σωστή κατεύθυνση οι μετακινήσεις αστυνομικών»

    Παρέμβαση για το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την καταγγελία για την μετακίνηση 100 ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος.

    Όπως τονίζει «H Άμεση Δράση είναι μια και αδιαίρετη, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ φεύγουν από τις μοτοσυκλέτες για να στελεχώσουν περιπολικά, δηλαδή και πάλι την αστυνόμευση.. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε 8ωρη βάρδια να υπάρχουν μόλις 25 περιπολικά και κάθε ένα από αυτό να επιλαμβάνεται 70-80 σημάτων και ουσιαστικά να μην μπορούν να βρεθούν στο πλευρό του πολίτη. Η απόφαση της ηγεσία είναι στην σωστή κατεύθυνση».

    ο δημοσθένης πάκος
    Ο Δημοσθένης Πάκος

    Επίσης τονίζεται πως, «επειδή η ΔΙ. ΑΣ και τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι η προμετωπίδα της αστυνόμευσης και εφόσον υπάρχει για κάποιους τόσο μεγάλο πρόβλημα, προτείνουμε να επιστρέψουν στην ΔΙ. ΑΣ, όλοι οι αποσπασμένοι συνάδελφοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που τώρα υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, τα παιδιά της ΔΙ. ΑΣ έχουν δώσει κυριολεκτικά το αίμα τους για την αστυνομία και τη κοινωνία και δεν θα επιτρέψουμε μα είναι αποκομμένα από τη υπόλοιπη αστυνομία.

    Παράλληλα ο κύριος Πάκος διερωτάται, «για ποιον λόγο υπάρχει αντίδραση από μερίδα συναδέλφων όταν υπάρχουν μετακινήσεις ανδρών της ΔΙ.ΑΣ στα περιπολικά και όχι όταν μετακινούνται στα VIP; Εκτός αν όλα αυτά γίνονται για να εξυπηρετηθεί ο υπηρεσιακός συνδικαλισμός κάποιων».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ