14.9 C
Athens
14.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
More

    Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του θύματος – Κατηγορείται για ηθική αυτουργία

    Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στη Φοινικούντα, που σημειώθηκε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου σε κάμπινγκ της περιοχής.

    Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, εξέδωσε τρία εντάλματα σύλληψης: Ένα για τον 33χρονο ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και μοναδικό επιζήσαντα της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο διπλό έγκλημα.

    Ένα για τον 32χρονο φίλο του – επιχειρηματία και εργοδότη των δύο 22χρονων που έχουν προφυλακιστεί ως φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος – που ήταν αυτός που δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από εκείνον το μοιραίο βράδυ, με την ίδια κατηγορία.

    Και ένα τρίτο για έναν ακόμα επιχειρηματία, συνεργάτη του 32χρονου, που κατηγορείται για συνέργεια.

    Οι δύο πρώτοι, οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Το τρίτο πρόσωπο, που κατηγορείται για συνέργεια, δεν έχει ακόμη συλληφθεί και αναζητείται.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και μετέπειτα στην Καλαμάτα όπου γίνεται η κύρια ανάκριση.

    Φοινικούντα: «Δεν έχουμε καθόλου εικόνα μέχρι στιγμή» λέει ο δικηγόρος του ανιψιού

    «Δεν έχουμε καθόλου εικόνα μέχρι στιγμής. Αυτό το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι πράγματι έχει συλληφθεί, κρατείται στη ΓΑΔΑ από το Ανθρωποκτονιών», λέει στο MEGA ο Γιάννης Βέρρας, δικηγόρος του 33χρονου ανιψιού.

    «Είμαι πραγματικά περίεργος να δω με τι κριτήριο και τι είδους στοιχεία έχει επεκταθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του, κατά πόσο ευσταθεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Μέχρι στιγμής δεν έχω καθόλου εικόνα για τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον εντολέα μου κρατούμενο».

    «Με πήρε από το τηλέφωνο των κρατητηρίων» λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία

    «Επικοινώνησα μαζί του, είναι σοκαρισμένος, είναι κάτι το οποίο δεν το περίμενε», λέει από την πλευρά του ο δικηγόρος του επιχειρηματία και φίλου του ανιψιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    «Ανά πάσα στιγμή όποτε είχε κληθεί από την Αστυνομία, είχε πάει αυτοβούλως και θα τον συναντήσω κάποια στιγμή, το πιθανότερο είναι στην Καλαμάτα. (…) Με πήρε από το τηλέφωνο των κρατητηρίων και μου είπε είμαι αυτήν την στιγμή κρατούμενος, δεν ξέρω για ποιον λόγο, έλα να μιλήσουμε».

    «Αν διαβάσω τη δικογραφία και δω ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου στο οποίο με σοβαρές ενδείξεις εμπλέκεται ο εντολέας μου, θα παραιτηθώ από την υπεράσπιση», καταλήγει ο κ. Δημητρακόπουλος.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ