Δολοφονία στον Γέρακα – Οικογένεια 38χρονου επιχειρηματία: «Αποβράσματα εκτέλεσαν εν ψυχρώ το παιδί μας»

Για «τέρατα με μορφή ανθρώπων, δειλά και τιποτένια αποβράσματα» που «εκτέλεσαν εν ψυχρώ το παιδί μας, τον πατέρα μας και τον σύζυγο μας, βυθίζοντας στην απερίγραπτη θλίψη τρεις οικογένειες» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Γιώργου Μήτσου που εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη περιοχή του Γέρακα.

Όπως υποστηρίζουν «οικογένειες που ορφάνεψαν ολόκληρες και όχι μόνο τα παιδιά του Γιώργου, επειδή δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και ολόκληρη την οικογένεια μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχτηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος».

Όπως τονίζει η οικογένεια, « ενός ανθρώπου με δυο λόγια, που πολύ νέος πήγε επιχειρηματικά μπροστά και που τον εκτέλεσαν για να μην πάει ακόμη πιο μπροστά τώρα που ανοιγόταν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο επιχειρηματικό κόσμο». Επίσης, η οικογένεια εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην δικαιοσύνη και όπως αναφέρει, « η δικαιοσύνη δεν έχει ασχοληθεί με το παιδί μας, ούτε είχε ποτέ δικαστεί για τα διάφορα φαντασιακά που άκριτα και ανέλεγκτα προωθούνται από διάφορα μέσα».

Τέλος η οικογένεια ξεκαθαρίζει πως «ποτέ η οικογένεια μας δεν έκανε λόγο για υποψίες εις βάρος της ΕΛ.ΑΣ την οποία πάντοτε θεωρούσε έντιμη και ικανή και ποτέ δεν χρησιμοποίησε απαξιωτικούς όρους», ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως, «έχουν υπάρξει βαριά εγκλήματα που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα, ότι ίσως κάποιοι να μην έκαναν αρκετά καλά την δουλειά τους και ότι δεν θέλουμε το έγκλημα κατά του παιδιού μας να γίνει ένα από αυτά».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες