Η δολοφονία της Τζωρτζίνας, ανοίγει τον φάκελο θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου

Η δολοφονία με Κεταμίνη της άτυχης Τζωρτζίνας από τα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου και η επανεξέταση των συνθηκών θανάτου των άλλων δυο παιδιών που είχε αποκτήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, φέρνει στην επιφάνεια και βάζει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς τους, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020. Όσο οι αστυνομικοί ανασκαλίζουν τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης και η τα ΜΜΕ, ερευνούν τις πτυχές της, τόσο τα ερωτήματα που ανακύπτουν, πληθαίνουν και ζητούν απαντήσεις.

Ένα από τα πλέον σημαντικά ερωτήματα που ζητούν απάντηση, είναι ποια ήταν η αιτία του θανάτου της, καθώς όπως προκύπτει η 69χρονη δεν έπασχε από καρκίνο, αλλά από σκλήρυνση κατά πλάκας και για αυτό τον λόγο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και μετακινούταν με αναπηρικό αμαξίδιο.

«Δε δεχόταν ούτε φαγητό απ’ αυτούς»

Παρόμοια ήταν και τοποθέτηση του πρώην διευθυντή ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, που ζήτησε την επανεξέταση των συνθηκών θανάτου της γυναίκας. Ένας άτομο με το οποίο είχε εβδομαδιαία επαφή με την 69χρονη σπιτονυκοκυρά της Πισπιρίγκου, δήλωσε πως η γύναικα είχε αρχίσει να φοβάται και δεν δεχόταν «ούτε πιάτο φαγητό από αυτούς». Περίεργη η συμπεριφορά σε κάθε περίπτωση, αν αναλογιστεί κανείς πως η γυναίκα είχε παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι της στο ζευγάρι, καθώς «είχε συμπαθήσει τον Μάνο που είχε γνωρίσει όσο εκείνος εργαζόταν ως delivery».

Ένα άλλο «θολό» σημείο της συγκεκριμένης υπόθεσης αποτελεί το σημείο ταφής της γυναίκας, καθώς η γυναίκα φέρεται να αποτεφρώθηκε, ενώ παράλληλα υπάρχει μνήμα σε νεκροταφείο με το όνομα της, αλλά αντί φωτογραφίας της, υπάρχει η φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα! Επίσης άγνωστο παραμένει ποιος ζήτησε να την αποτεφρώσουν αλλά και που βρίσκεται το πιστοποιητικό θανάτου της! Η γυναίκα φέρεται να είχε στην κατοχή της μεγάλο χρηματικό ποσό, που παραμένει άγνωστο αν υπάρχει σε λογαριασμό της μέχρι σήμερα ή αν με άγνωστο τρόπο έχει εκταμιευτεί και από ποιον.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων δεν έκρυψε τις εντάσεις του για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας και ανέφερε πως, «εάν υπάρχει τάφος και το μνήμα περιέχει και την σορό της γυναίκας, η ιατροδικαστική επιστήμη έχει την ικανότητα με μια εκταφή, να ανιχνεύσουμε δηλητήρια και άλλες τοξικές ουσίες, από την στιγμή που έχουμε ένα τέτοιο εύρημα στην Τζωρτζίνα που είναι αδιαμφισβήτητο και οδήγησε το κορίτσι στον θάνατο».

Αν υπάρχει σορός φυσικά, αν όχι, θα πρέπει να γίνει γνωστό που βρίσκεται η αποτεφρωμένη σορός της. Περίεργος φέρεται να είναι στην συγκεκριμένη υπόθεση ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία επισκεπτόταν με την ιδιότητα της… ανιψιάς την 69χρονη στο νοσοκομείο, ενώ όταν εκείνη κατέληξε, παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και ανέφερε πως πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες