Δράμα: Τρένο παρέσυρε και τραυμάτισε μετανάστη

Θύμα παράσυρσης από αμαξοστοιχία έπεσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένας μετανάστης, λίγο έξω από την πόλη της Δράμας.

Σοβαρά στο κεφάλι τραυματίστηκε το πρωί, ένας μετανάστης, από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί έξω από την πόλη της Δράμας.

Το τρένο δεν είχε περιθώρια να σταματήσει έγκαιρα. Ο πεζός συνέχισε πάνω στις ράγες και η παράσυρση ήταν αναπόφευκτη.

Διασώστες που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν τον τραυματία σε νοσοκομείο, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Οι επόμενες ώρες, χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρής ηλικίας άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, αλλά θα διακομισθεί για να χειρουργηθεί σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ