Δρομολόγιο τρόμου στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών: Πέταξαν πέτρες και έσπασαν το παρμπρίζ νταλίκας (εικόνες)

Τον τρόμο βίωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οδηγός νταλίκας που κινούνταν στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών στο 95ο χιλιόμετρο στο Ζευγολατιό, όταν άγνωστοι του πέταξαν πέτρες.

Η νταλίκα, σύμφωνα με το korinthostv, κινούμενη από Πάτρα προς Αθήνα στο ύψος του Ζευγολατιού δέχθηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ. Έτσι, ο οδηγός της ακινητοποίησε το όχημα στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσε την αστυνομία όπου στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.

korinthos 1 korinthos

Ο οδηγός υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο και τις πέτρες που δέχτηκε στο παρμπρίζ και από θαύμα δεν τραυματίστηκε.

Η πέτρα βρήκε ακριβώς στο σημείο του οδηγού, ενώ το όχημα γέμισε με γυαλιά στα καθίσματα και μπροστά στο ταμπλό. Από καταγγελίες που έκανε ο οδηγός στο ίδιο σημείο έχουν δεχθεί επίθεση και άλλοι οδηγοί, ΙΧ και φορτηγών που διέρχονται από αυτό το σημείο του δρόμου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κιάτου.



0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ