Δύο νέες ουσίες στο «μικροσκόπιο» των αρχών για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

Νέα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας προσθέτει στην έρευνα των στελεχών του ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής, η ανακάλυψη δυο ακόμη ουσιών, εκτός της φονικής κεταμίνης που βρέθηκαν στην σορό του άτυχου παιδιού.

Κοινά ευρήματα στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας και της Μαλένας

Αυτές οι ουσίες φαίνεται σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, να είχαν αρνητική αλληλεπίδραση με την κεταμίνη και να προκάλεσαν το μοιραίο.

Όλα αυτά διερευνώνται αυτή την στιγμή και τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Έχει ενδιαφέρον δε το γεγονός, όπως αναφέρουν ιατροδικαστές, πως υπάρχουν κάποια κοινά ευρήματα στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, του πρώτου δηλαδή και του τρίτου παιδιού της Ρούκας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ανοίγουν οι φάκελοι των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

Σε πλήρη εξέλιξη την ίδια ώρα βρίσκεται η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου και της Μαλένας και της Ίριδας, των άλλων δύο παιδιών της Πισπιρίγκου που έχασαν τις ζωές τους, με την επανεξέταση των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων τους, από τα αποθηκευμένα δείγματα αίματος και ιστών.

Στο «μικροσκόπιο» τα ευρήματα της Πάτρας Παράλληλα αναμένεται άρση απορρήτου των επικοινωνιών της Πισπιρίγκου, αλλά και η εξέταση κινητών τηλεφώνων, μιας τηλεόρασης smart και ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή που κατάσχεσαν προς έρευνα το απόγευμα της Παρασκευής, στελέχη της ασφάλειας Πατρών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες