Δύο νεκροί λουόμενοι σε παραλίες σε Κρήτη και Αιδηψό – Ένας 78χρονος και μια 85χρονη

Δύο ακόμη λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους χθες Παρασκευή (9/9) στις ελληνικές θάλασσες. Ένας 78χρονος στα Μάλια της Κρήτης και μία 85χρονη στην Αιδηψό.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το πρωί της Παρασκευής, από την κεντρική παραλία Μαλίων, 78χρονος αλλοδαπός.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Μία 85χρονη στην Αιδηψό

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού το μεσημέρι της Παρασκευής, από την θαλάσσια περιοχή όρμου Παλτρών Αιδηψού, 85χρονη Ελληνίδα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ