Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (ΕΑΣΥΔΑ) εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Ημερίδα για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών».
«Η ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών είναι βασικός παράγοντας για τη δημιουργία ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ένωση.
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει και να συμμετέχει σε δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης με προσανατολισμό την προστασία των παιδιών και την ενίσχυση της παιδικής ασφάλειας και ευημερίας», καταλήγει η ΕΑΣΥΔΑ.
Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΔΑ
Ημερίδα για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών
Στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική ημερίδα με θέμα την παραβατικότητα των ανηλίκων.
Στο πλαίσιο της ημερίδας, στην πραγματοποίηση της οποίας σημαντικό ρόλο έπαιξε η συμβολή του συναδέλφου μας και Εντεταλμένου Συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αχαρνών Γκίκα Χρήστου, η Αντιπρόεδρος Παιδικής Προστασίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. της Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων Παιδικής Προστασίας κα Ελένη – Ιακωβίνα ΧΑΧΑΜΗ με τη συμμετοχή του Αντιπρόεδρου της Ένωσής μας ΚΙΟΥΣΗ Ανάργυρου, καθώς και της αντιπροσώπου της Ένωσής μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΟΥΡΓΙΑΛΗ Ανθίας, ανέπτυξε ζητήματα που αφορούν την πρόληψη, τη στήριξη και την ενδυνάμωση των παιδιών εντός της σχολικής κοινότητας.
Η ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών είναι βασικός παράγοντας για τη δημιουργία ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος. Μέσα από τον διάλογο και την ανοιχτή επικοινωνία ενισχύεται η πρόληψη δύσκολων συμπεριφορών και η ουσιαστική στήριξη κάθε παιδιού.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει και να συμμετέχει σε δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης με προσανατολισμό την προστασία των παιδιών και την ενίσχυση της παιδικής ασφάλειας και ευημερίας.
Για το Δ.Σ.
| -Ο-
Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος |
-Ο-
Γεν. Γραμματέας ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος |