Εγκληματικότητα στο «κόκκινο»: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε μια ημέρα- Ανασφάλεια στους πολίτες

«Κόκκινο χτυπάει» η εγκληματικότητα με πλήθος σοβαρών περιστατικών να απασχολούν τους πολίτες με την κοινωνία να ζητάει άμεσα λύσεις και δράσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων από την ΕΛ.ΑΣ.

Μόνο την Κυριακή (10/4) κατεγράφησαν μια δολοφονία μέρα μεσημέρι στην Τήνο με έναν 52χρονο νεκρό, μια ένοπλη επίθεση με τραυματία στη Μύκονο, καθώς επίσης και μια εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένης στου Παπάγου από ένοπλους ληστές.

Τα παραπάνω και μόνο συμβάντα είναι ενδεικτικά της έξαρσης ανομίας και παραβατικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Για αυτό επιβάλλεται η άμεση λήψη νέου επιχειρησιακού σχεδιασμού με αύξηση της αστυνόμευσης στους δρόμους και τις γειτονιές, περιπολίες οχημάτων για αποτρεπτική δράση και όχι επιχειρήσεις- «σκούπα» που μόνο ως «πυροτεχνήματα» εκλαμβάνονται από την κοινή γνώμη.

Μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και τις νέες τοποθετήσεις είναι αναγκαίο όσο ποτέ η αστυνομία να σταθεί στο πλευρό των πολιτών με σκοπό να εμπεδώσει στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας στην πράξη και όχι μέσα από γραφεία και δηλώσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες