33.9 C
Athens
30.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 26 Ιουλίου 2025

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Θα αναλάβει το μερίδιο που της αναλογεί, δεν είναι η μόνη που ευθύνεται», λέει ο δικηγόρος της

Αποφασισμένη να τα πει όλα στην απολογία της στον ανακριτή, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, εμφανίζεται η Ειρήνη Μουρτζούκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή.

«Η εντολέας μου με την απολογία της θα τα πει όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, θέλοντας να λυτρωθεί και να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας ότι «δεν της αναλογεί ολόκληρο το κομμάτι των ευθυνών».

Αυτή τη στιγμή, διαμορφώνεται η απολογία της.


«Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου «δεν είναι η μόνη η οποία ευθύνεται για όλο αυτό το τραγικό γεγονός της απώλειας πέντε παιδιών».

Ο συνήγορος υπεράσπισης αναφέρθηκε και στη δικογραφία, λέγοντας ότι «δεν είναι δεμένη» καθώς «δεν υπάρχουν μέσα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και έκλεισε μόνο με την ομολογία της» και ζήτησε να μην αποκαλύψει περισσότερα διότι σε 48 ώρες είναι προγραμματισμένη η απολογία της.


Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ τη νύχτα της Τρίτης, τέσσερις δολοφονίες βρεφών.

Των δύο δικών της μωρών, του βρέφους της φίλης της Κατερίνας το 2021 καθώς και της αδελφούλας της ηλικίας 1,5 έτους το 2014. Σημειώνεται πάντως ότι δεν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τα τέσσερα βρέφη ενώ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη το 2024.




0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ