14.6 C
Athens
12.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο σε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια – Χειροπέδες σε 20 άτομα

    Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

    Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος.

    Παράλληλα, σε όχημα κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», όπως διαπιστώθηκε, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και 92.300 ευρώ.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ