Ελεύθερη με τον όρο της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό 14χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση ομαδικού βιασμού στο Ίλιον

Απολογία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου στο Ίλιον από ανήλικους συμμαθητές του έδωσε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, 14χρονη μαθήτρια. Αμέσως μετά την απολογία της η έφηβη αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας και την κατάθεση του 15χρονου που υπέστη τη φρίκη του ομαδικού βιασμού, η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παρούσα και παρακολουθούσε ένα από το περιστατικό κακοποίησης του. Μάλιστα, το νεαρό κορίτσι διατηρεί και σχέση με ένα εκ’ των ανηλίκων που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση «Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσεί

Ελεύθερη με τον όρο της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό 14χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση ομαδικού βιασμού στο Ίλιον

Απολογία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου στο Ίλιον από ανήλικους συμμαθητές του έδωσε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, 14χρονη μαθήτρια.

Αμέσως μετά την απολογία της η έφηβη αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας και την κατάθεση του 15χρονου που υπέστη τη φρίκη του ομαδικού βιασμού, η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παρούσα και παρακολουθούσε ένα από το περιστατικό κακοποίησης του.

Μάλιστα, το νεαρό κορίτσι διατηρεί και σχέση με ένα εκ’ των ανηλίκων που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση «Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες.

Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκεσε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα. Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο.

Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» τόνισε ο συνήγορος της ανήλικης Μάρκος Τσιώγκας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν απολογηθεί εννέα κατηγορούμενοι. Έξι ανήλικοι ηλικίας 15 με 17 ετών έχουν προφυλακιστεί ενώ δύο αγόρια και η 14χρονη έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες