11.4 C
Athens
6.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ένωση Ορεστιάδας προς ΠΟΑΣΥ: «Ενίσχυση του περιφερειακού Ιατρείου του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου με Νοσηλευτικό Προσωπικό»

    Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας έστειλε έγγραφο στην ΠΟΑΣΥ με θέμα: Ενίσχυση του περιφερειακού Ιατρείου του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου με Νοσηλευτικό Προσωπικό
    Αναλυτικά το έγγραφο:
    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Περιφερειακό Ιατρείο του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου λειτουργεί μόνο με τον Υπηρεσιακό Ιατρό, ο οποίος πέραν των 127 Δοκίμων Αστυφυλάκων και του Μόνιμου προσωπικού του Τ.Δ.Α. εξυπηρετεί όλο το Αστυνομικό Προσωπικό της Δ.Α. Ορεστιάδας.
    Επιπροσθέτως, παρακαλούμε, να ενισχυθεί με Νοσηλευτικό Προσωπικό, το οποίο κρίνεται άκρως απαραίτητο, για να λειτουργήσει εύρυθμα το Ιατρείο, λόγω αυξημένων αναγκών ενόψει πανδημίας COVID-19 (διενέργεια RAPID test, εμβολιασμών και υπολοίπων καθημερινών υγειονομικών υπηρεσιών).
    Στο Ιατρείο είχε προσληφθεί Νοσηλεύτρια 8μηνης σύμβασης, η οποία δήλωσε παραίτηση για προσωπικούς της λόγους. Θα ήταν ιδανικό αλλά και επιθυμητό να ενισχυθεί με μόνιμο Νοσηλευτικό Προσωπικό για να μην υπάρχουν τόσο στη μέση της εκπαιδευτικής χρονιάς όσο και στην καθημερινή λειτουργία, οποιοδήποτε κώλυμα.
    Την 21-12-2021, όπως και την 21-01-2022 έχουν γίνει έγγραφα για την ενίσχυση του Ιατρείου από την διοίκηση του Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου προς τη Σχολή Αστυφυλάκων.
    Με εκτίμηση,
    Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας
    Ο Γεν. Γραμματέας ΣΙΟΥΣΤΗ Θεοδώρα



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ