back to top
12.2 C
Athens
9 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026
More

    Άγρια επίθεση σε άνδρα έξω από τα δικαστήρια Ρεθύμνου – Τον ξυλοκόπησαν συγγενείς της πρώην συζύγου του

    Πρωτοφανές επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στα δικαστήρια Ρεθύμνου, όταν ένας κατηγορούμενος δέχθηκε άγρια επίθεση τη στιγμή που αποχωρούσε από τη δικαστική αίθουσα μετά το πέρας της δίκης του.

    Σύμφωνα με το patris.gr, η πρώην σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του και μετά από μήνυση οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

    Η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση, επτά συγγενείς της γυναίκας είδαν τον κατηγορούμενο να φεύγει και του έστησαν… καρτέρι λίγο πριν την έξοδο των δικαστηρίων.

    Εκεί τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ μετά έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές αναζητούν τους συγγενείς της γυναίκας που «πρωταγωνίστησαν» σε αυτό το περιστατικό ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους επτά ήταν και οι γονείς της γυναίκας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ