Επιβεβαίωση «L & O» από ΕΛ.ΑΣ για… τους πολίτες που «κόβουν» βόλτες με το περιπολικό: «Ηταν για επισκευή σε συνεργείο» (βίντεο)

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του «L & O» για τους πολίτες που έκαναν βόλτες με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κηφισιά.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει τα όσα σας ανέφερε νωρίτερα το «L & O», καθώς τονίζει ότι το συγκεκριμένο όχημα είχε μεταφερθεί για επισκευή σε ιδιωτικό συνεργείο.

Οπως σας είχαμε αναφέρει από το πρωί της Τετάρτης οι δύο πολίτες που οδήγησαν το όχημα της ΕΛ.ΑΣ ήταν οι ιδιοκτήτες του συνεργείου αυτοκινήτων στο οποίο οι αστυνομικοί είχαν πάει το περιπολικό για επισκευή.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο οποίο εμφαίνονται δύο άτομα με πολιτική περιβολή να επιβαίνουν σε όχημα με υπηρεσιακό χρωματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζεται ότι πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα το οποίο είχε μεταφερθεί για επισκευή σε ιδιωτικό συνεργείο.

Για το περιστατικό διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, προανάκριση και το σχετικό συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα διετάχθη και η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Βίντεο: Πολίτες κάνουν βόλτες με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες