17.2 C
Athens
16.9 C
Thessaloniki
Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Φλώρινα: Προσποιήθηκε τον λογιστή και άρπαξε 3.000 ευρώ από 69χρονη

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 69χρονης.

Ειδικότερα, η 69χρονη κατήγγειλε ότι μέσα Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους εξαπατήθηκε, διότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς με άγνωστο άτομο, το οποίο παρουσιάζοντας της ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείου, αφού την έπεισε, μετέβη σε ΑΤΜ και μετέφερε συνολικά από το λογαριασμό της, το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονου αλλοδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ