Φωτιά στο λιμάνι της Σύρου – Κάηκαν τρία σκάφη (βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/3) σε τρία σκάφη, σε νεωλκείο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Σύρου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης με οχήματα και προσωπικό, δίνοντας μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Περιφέρειας, του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Την ίδια ώρα, πυροσβέστες, εθελοντές αλλά και πολίτες συμμετείχαν στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς, ενώ πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την Ερμούπολη.

Σύμφωνα με το cyclades24, υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του παραδοσιακού ταρσανά της Σύρου.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στο πρώτο σκάφος, από το οποίο επεκτάθηκε στη συνέχεια και στα διπλανά.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται σοβαρό περιστατικό στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς στις 10 Αυγούστου 2020 είχε ξεσπάσει και πάλι μεγάλη φωτιά, κατά την οποία είχε καεί θαλαμηγός.

Φως στα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να δώσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ