15.2 C
Athens
15.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

Γεωργιάδης: «Να δοθούν αυξήσεις και σε Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική»

Τη βεβαιότητα ότι μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος για να υπάρξουν άμεσα αυξήσεις και για τα στελέχη της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Λίγο μετά τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ένστολοι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, ζητώντας αυξήσεις για αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς, ο υπουργός Υγείας τόνισε μέσω X ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέβεται όλους όσους φέρουν το εθνόσημο».

Αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέβεται όλους όσους φέρουν το εθνόσημο. Είναι βέβαιον ότι μετά τις αναγκαίες αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος, για να ακολουθήσουν άμεσα οι αυξήσεις και για τα στελέχη της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τιμή σε όσους τιμούν το Έθνος με τις υπηρεσίες τους».



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ