15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση του κουμπάρου και οι σκέψεις για νέα μήνυση

    Και μηνύσεις για την αίτηση της ακούσιας νοσηλείας σε βάρος του σκέφτεται να υποβάλλει τις προσεχείς ημέρες δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιώργου Μερκουλίδη, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, εκτός από τη μήνυση που, όπως έχει προαναγγελθεί, αφορά στη διάπραξη κακουργηματικών αδικημάτων, όπως υποστηρίζεται.

    Ο Σεπτέμβριος προδιαγράφεται δύσκολος για τον τραγουδιστή και την οικογένεια του καθώς η προσφυγή στη δικαιοσύνη δείχνει να είναι μονόδρομος και οι σχέσεις τους αδιέξοδες.

    «Εξετάζουμε σοβαρά να υποβάλλουμε μήνυση για την αίτηση της ακούσιας νοσηλείας που έκανε η αδερφή του Γιώργου με την συγκατάθεση των γονιών τους» δήλωσε ο κ. Μερκουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η αίτηση αυτή δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να σταθεί δικονομικά δεδομένου ότι ο νόμος θέτει πολύ συγκεκριμένα κριτήρια:

    -1ον το πρόσωπο πρέπει να πάσχει από ψυχικό νόσημα,

    2ον να μην μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του

    -3ον να είναι εν δυνάμει επικίνδυνο για τον εαυτό του αλλά και για τρίτους

    «Εν προκειμένω δεν ισχύει τίποτε απ’ αυτά και επιπρόσθετα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτός που κάνει την αίτηση πρέπει να έχει άμεση επαφή για να έχει ολοκληρωμένη, πραγματική εικόνα. Και τέτοια εικόνα σίγουρα δεν μπορείς να έχεις όταν έχεις δει τον άλλον δύο-τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο».

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γ. Μαζωνάκη, η αίτηση υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με τον ισχυρισμό ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει κρίσεις πανικού, δεν βγαίνει από το σπίτι του και είναι επίφοβος να βλάψει τον εαυτό του.

    Ο Γ. Μαζωνάκης μόλις είχε επιστρέψει από τη θάλασσα όταν είδε το περιπολικό κάτω από το σπίτι του, με τους αστυνομικούς να τον ενημερώνουν στο σταθερό τηλέφωνο για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν. Εμβρόντητος έσπευσε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του.

    «Η παραμονή σε ένα δημόσιο Ψυχιατρείο, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, είναι οδυνηρή σε κάθε περίπτωση. Την ημέρα που τον άφησαν-πράγμα για το οποίο ήμουν εξ αρχής σίγουρος-οι αδερφές του διαμαρτύρονταν έντονα στους γιατρούς.

    Να σκεφτείτε μόνο ότι είχαν προτείνει ως μάρτυρα έναν γιατρό παθολόγο, κουμπάρο του Γ. Μαζωνάκη, ο οποίος άνθρωπος στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε ότι είχε περίπου 1,5 χρόνο να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, όμως ακόμα και αν διατηρούσαν σχέσεις, εξήγησε ότι δεν ήταν ειδικός να αποφανθεί για την κατάσταση του Γιώργου».

    πηγή: cretalive.gr



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ