Η Ένωση Αστυνομικών Σερρών συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την αστυνομική παρουσία στην περιοχή.
Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:
Σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2025, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την αστυνομική παρουσία στην περιοχή, καθώς και τις αυξημένες ανάγκες για ενίσχυση των υποδομών και του προσωπικού της τοπικής αστυνομίας.
Τα κύρια θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση περιλάμβαναν:
- Έλλειψη αστυνομικού προσωπικού.
- Έλλειψη οχημάτων και μοτοσυκλετών.
- Ανεπαρκής υλικοτεχνική υποδομή.
- Γεωγραφική θέση και αυξημένες ανάγκες.
- Αυξημένες ανάγκες λόγω αθλητικών γεγονότων και κοινωνικών δραστηριοτήτων.
- Συντήρηση της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών.
Ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους της Ένωσης και δήλωσε ότι θα συνδράμει σε κάθε αίτημα αρμοδιότητάς του για την επίλυσή τους.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη θετική του στάση και την υποστήριξή του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΚΟΥΝΙΟΣ Ιωάννης 6932405020
Ο Γενικός Γραμματέας ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Κων/νος 6972076550