Την ονοματοδοσία οδού ή παιδικής χαράς στη Βεργίνα, τόπος κατοικίας της οικογένειας του Παναγιώτη Χαρέλα, πρότεινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ο Κώστας Παλουκίδης.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρός Δήμος», πρότεινε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει ο δήμος Βέροιας τη μνήμη του Βεροιώτη προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών, το βράδυ της Μ. Παρασκευής (3/5/24), στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από τον αδόκητο χαμό του.
«Η απουσία του βαραίνει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Με αυτό τον τρόπο η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή και συνδεδεμένη με τη νέα γενιά που τόσο αγαπούσε και για την οποία αγωνίστηκε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παλουκίδης και πρότεινε ως ελάχιστο φόρο τιμής όπως ανέφερε, να ονομαστεί μια οδός της Βεργίνας ή μια παιδική χαρά, εφόσον δημιουργηθεί στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής, ή ανάλογος χώρος ακόμα και στους Γεωργιανούς, ως «Παναγιώτης Χαρέλας».
Πηγή: Veriotis