9.8 C
Athens
6.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
More

    Ιωάννινα: Πολίτες δέχτηκαν επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στο δάσος του Φρόντζου

    Επίθεση από αδέσποτα δέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (17/1) πολίτες που είχαν βγει για τρέξιμο στο περιαστικό δάσος του Φρόντζου στα Ιωάννινα.

    «Άνθρωποι που πήγαν για άσκηση γύρισαν τραυματισμένοι και φοβισμένοι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που στάλθηκε στο Epiruspost.

    Η περιοχή αποτελεί έναν δημοφιλή χώρο αναψυχής για τους ντόπιους, καθώς χρησιμοποιείται για άθληση, περίπατο και βόλτα.

    Οι αναγνώστες που κατέθεσαν την καταγγελία τονίζουν ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία. «Δεν είναι φυσιολογικό να φοβάσαι να περπατήσεις ή να αθληθείς σε έναν δημόσιο χώρο. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν σηκώνει αναβολές», αναφέρουν.

    Καλούν τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν άμεσες ενέργειες, να υπάρξει πρόληψη και υπευθυνότητα, ώστε το δάσος Φρόντζου να παραμείνει ασφαλές για δρομείς, οικογένειες, ηλικιωμένους και παιδιά.

    Πηγή: epiruspost



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ