Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (17/11) στον δρόμο Πεζά – Αρκαλοχώρι και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του χωριού Αστρίτσι, στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το creta24, το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και άμεσα σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και ΕΜΑΚ.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με τέσσερις πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβέστες ανέσυραν έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, από τα συντρίμμια του οχήματός του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ακόμα δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση διερευνώνται.