14.8 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026
More

    Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Κέρκυρα – Πλημμύρες στην Κεφαλονιά (βίντεο)

    Το νέο κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε από τα νησιά του Ιονίου, καθώς ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» χωριό της Κέρκυρα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα στην Κεφαλονιά.

    Σύμφωνα με το corfunews, ανεμοστρόβιλος χτύπησε το χωριό Αφιώνας, στο βορειοδυτικό τμήμα της Κέρκυρας.

    Από το πέρασμά του προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, καθώς τουλάχιστον τρεις στέγες σπιτιών παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ καταστράφηκε και περίπτερο του Δήμου.

    Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν εκτεταμένα προβλήματα τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο συγκρότημα του νησιού.

    Δέντρα έπεσαν στο οδόστρωμα, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία και καθιστώντας αναγκαία την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνσή τους.

    Κακοκαιρία: Πλημμύρες στην Κεφαλονιά

    Την ίδια ώρα, ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

    Οι Αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της κακοκαιρίας, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν.

    Η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα το επόμενο διήμερο, με έντονα καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ